Po teatro

Zarasuose teatro festivalis pabudo po karantinų ,,Žiemos miego“ ir su dideliu vaikų čiauškesiu, džiaugsmo ūžesiu praskriejo pirmąsias dvi savaitės dienas – vaidino Santarvės mokyklos (rež. D. Kukonenko ir L. Lumbienė), Salako mokyklos (rež. R. Putrimaitė ir D. Baubinaitė), Magučių ugdymo skyriaus (V. Bagdanavičienė ir R. Astrauskaitė), Zarasų kultūros centro Smalvų skyriaus (D. Stunžienė), Meno mokyklos (P. Sekonienė) teatriukai.

DSC 6514 resize

DSC 6185 resize DSC 6272 resize

DSC 6287 resize

Pertraukėlių metu Zarasų Kultūros centro, Salako kultūros centro, Magučių ugdymo skyriaus ir ,,Lakštingalos“ mokyklos šokėjai linksmino visus teatralizuotais šokiais.

DSC 6383 resize

DSC 6479 resize

Teatro dienas vaikams vedė (mimai ir klounai) Zarasų kultūros centro vaikų ir jaunimo teatro grupė ,,Lagaminas“.

Trečia ir ketvirta dienos buvo skirtos suaugusiems. Spektaklis ,,Kas apsakys tas dzūkų linksmybes?“ vaidino dvi iš Dzūkijos kilusios profesionalios aktorės Vitalija Mockevičiūtė ir Neringa Varnelytė ir vokalinio dueto „Bella Vita“, kurio nariai operos solistai Gražina Skinderytė – Kurnickienė ir Vytautas Kurnickas papasakojo žiūrovams „Išsipildžiusios svajonės istoriją“.

Penktadienis- teatro festivalio uždarymas. Vaidino Zarasų kultūros centro vaikų ir jaunimo teatro grupė ,,Lagaminas“ (rež. S. Vanagaitė) - pagal K. S. Lewis ,,Velniški egzaminai“, Turmanto padalinio fokusininkai (rež. T. Jermolajva) ir svečiai iš Anykščių kultūros centro Svėdasų skyriaus - teatro grupė ,,Iliuzija“(rež. R. Lapienytė) - K. Sajos komedija ,,Džinsai“.

Daugiau nuotraukų čia: